• INGEBORG ROMMENS, HR en Management Support •
  06 30 39 85 43 of stuur een mailtje via de contactpagina of klik hier om uw email te openen.

 • Aangenaam… Mijn naam is Ingeborg. Leuk u hier te ontmoeten!

  Graag ondersteun ik uw organisatie op alle mogelijke manieren, zowel bij korte als langlopende projecten. Ik ben creatief en denk graag met u mee. Ik ben de HR en Management Support die bij u op kantoor of op afstand uw bedrijf versterkt bij piekdrukte of onderbezetting door bijvoorbeeld ziekte of vakanties. Hierbij speel ik flexibel in op uw ad hoc opdrachten. Door samen te werken kunt u uw kosten flexibiliseren en beheersen, waarbij u kunt vertrouwen op mijn kwaliteiten. Ik beschik over de noodzakelijke geheimhoudingsverklaringen. Op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst zijn de Algemene voorwaarden van ESENCIA SUPPORT van toepassing.

  MIJN ERVARING

  Met meer dan 15 jaar werkervaring in rollen als managementassistente, directiesecretaresse en HR generalist met ervaring in verzuimbegeleiding / Wet verbetering Poortwachter wil ik u graag helpen om taken over te nemen die gedaan moeten worden.
  Het inhuren van mij kunt u zien als een investering. Niet alleen in uw bedrijf, maar ook in uw leven. Ik zal zorgen voor die elementaire, maar vitale taken die uw aandacht weghalen van uw kerntaken. Hier zijn enkele goede redenen waarom investeren in mij als uw HR en Management Support een goede keus is:

  U hoeft geen belastingen, werkloosheidsverzekering en gezondheidsrisico’s te dragen zoals u zou moeten doen voor een werknemer. Ik verzorg die zelf.
  U hoeft geen kantoor voor mij te vinden – ik heb al een kantoor.
  Ik bespaar u tijd. Door in mij te investeren om voor die essentiële taken te zorgen, kunt u die bespaarde tijd in uw bedrijf of uw functie investeren.

  MIJN STERKE PUNTEN:

  Een positieve houding
  Georganiseerd
  Adviseren
   Dienstverlenend
  Niet bang om de leiding te nemen
  Communicatief vaardig
  Servicegericht
  Kernachtig
  Goed geheugen
  Helikopterview

  MIJN ZWAKKE PUNTEN:

  Ik beschouw mijn grootste zwakte als “het syndroom van glimmende voorwerpen”. Ik zie tal van nieuwe gadgets en programma’s en ik wil ze allemaal leren kennen.

  DIGITALE VAARDIGHEDEN:

  Microsoft Office
   Workforce / Perman I (ADP)
  WordPress
  Sharepoint

  MIJN HOBBY’S

  Reizen – Organiseren van goedkope, maar comfortabele reizen
   Koken – Ik kook graag voor anderen en mezelf
  Lezen – Voornamelijk managementboeken en af ​​en toe een biografie
  Schaken – Voor een potje schaak kun je me wakker maken
  Paarden – Ik volg lessen om goed te kunnen longeren
  Zwemmen – In het buitenzwembad trek ik graag baantjes
  Wandelen – Ik wandel graag met mijn hond Nootje

  OVER ESENCIA SUPPORT

  ESENCIA SUPPORT is per 01 juli 2018 van start gegaan en is opgericht door Ingeborg Rommens. Met veel plezier en enthousiasme zet ESENCIA SUPPORT zich in als een veelzijdig Support in HR en Management!